Selecteer Pagina

Jorieke Sterken – Vette boeren

Jorieke Sterken – Vette boerenScore 0 %Score 0 %
Advertentie

Jorieke Sterken heeft besloten om haar single “Vette Boeren” opnieuw uit te brengen en dan nu zoals het eigenlijk moest met de kreet ‘Met de trekker naar huis’ in plaats van het nette Nederlandse woord Tractor. Dit bekt net even iets lekkerder volgens vele DJ’s. 

Jorieke Sterken uit Ommen is geen onbekende in het artiestenvak en kennen wij nog van TV programma’s ‘House of Talent’ wat in 2018 op SBS6 werd uitgezonden en van The Voice of Holland waar zij in 2020 aan mee deed en uiteindelijk in het team van Waylon kwam. Daarna heeft zij O.a. nog een prachtige Engelstalige single uitgebracht met als titel “Something About The Weather” wat Jorieke samen had geschreven met Jaap Reesema. 

Nu 2024 laat ik weer van mij horen met een Nederlandstalige single “Vette Boeren” wat overigens niets te maken heeft met een boerenprotest of iets dergelijks. 

Vette Boeren” is een lied wat ik in een nieuw jasje heb gestoken, het origineel is afkomstig van de Oostenrijkse zangeres van Melissa Naschenweng die met het nummer “I steh auf bergbauernbuam” daar veel succes had. Het is een lekkere hippe boerenrock song met een knipoog, aldus Jorieke. 

Ik heb zelf 2 jaar in Oostenrijk gewoond waar ik kennis heb gemaakt met de après ski muziek. Dat is zo goed bevallen dat ik van country muziek naar het Nederlandstalige ben overgestapt. 

Daar waar ik het al kon zingen tijdens optredens of radio interviews, waren de mensen erg enthousiast over “Vette Boeren’ 

Met dank aan: Willem de Bie

Beoordeling

0 %