Selecteer Pagina

Jorny Evers – Want vannacht

Jorny Evers – Want vannacht
Advertentie

Nieuwe single ‘Want vannacht’ van Jorny Evers brengt het echte voorjaarsgevoel over

Jorny Evers gaf bij de lancering van z’n voorgaande single ‘Cuba libre’ al aan dat hij in 2024 meerdere nummers tegelijk wilde opnemen. Als reden hiervoor noemde Jorny dat hij het prettig vindt als er een voorraadje op de plank ligt. Als het op een gegeven moment rustig is in de markt kan hij gelijk schakelen.Inmiddels heeft hij vier liedjes opgenomen waaronder de voorjaars single ‘Want vannacht’. Jorny merkt wel dat zijn agenda steeds voller aan het lopen is. Niet alleen in zijn provincie Gelderland maar ook in de rest van Nederland timmert hij behoorlijk aan de weg.
Alle singles die hij tot nu toe heeft uitgebracht verschenen bij platenlabel Rood-Hit- Blauw. Vanwege de prettige samenwerking met Ronald Visch van RHB blijft de uit Arnhem afkomstige entertainer gewoon deel uitmaken van zijn artiestenstal.

Jorny: ‘Want vannacht’ is zoals iedereen van mij gewend is, een gezellige meezinger. We gaan langzaam de lente in en het voorjaar begint weer te kriebelen. Als je de single beluisterd ontstaat vanzelf het lekkere gevoel waar je vrolijk van wordt. Omdat ik al geruime tijd samenwerk met een vast team is ook deze productie tot stand gekomen in samenwerking met Laurens van Wessel, Frans Bauer en Olav Hesselmans. Alle liedjes die ze maken zijn op mij geschreven. Het onderwerp van m’n nieuwe single gaat over het uitgaansleven en dan met name wat er in de uren daarna gaat gebeuren. Veel live instrumenten zijn aan het arrangement toegevoegd waaronder ook het prachtige trompettengeluid. Voor wat betreft de overige nummers die ik heb opgenomen, deze zijn allemaal totaal verschillend qua sound en melodieën. Ik kan al wel verklappen dat ik halverwege 2024 een zomerse plaat lanceer en in november een ballad uitbreng. Normaal gesproken laat ik twee keer jaar van me horen, maar om daar een keer van af te wijken presenteer ik dit jaar drie totaal verschillende liedjes.’

De CD-single ‘Want vannacht’ is vanaf 20 maart 2024 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De videoclip, opgenomen door Karl Kaspers is te bewonderen-zenders en op YouTube. De prachtige beelden hiervan zijn geschoten bij Huize Aerdt te Herwen.

Met dank aan: ScorePromotions / Rood-Hit-Blauw