Selecteer Pagina

Joy Woelders – ‘Bella Donna’

Joy Woelders  –  ‘Bella Donna’
Advertentie

Zomerse klanken volop aanwezig in ‘Bella Donna’ van Joy Woelders

Joy Woelders is een zanger die de laatste tijd goed aan de weg timmert. Tijdens de eerste editie van de RADIONL zomertoer in Assen mocht hij zelfs als afsluiter het publiek vermaken.
Het jonge talent uit Hardenberg is bezeten van vrolijke liedjes en die vertolkt hij dan ook graag op het podium. Z’n nieuwe single ‘Bella Donna’ heeft alles in huis om het publiek vrolijk te stemmen.
Het gehele concept heeft Joy samen met Arjan Venemann uitgewerkt. ‘Ik werk al een aantal jaren op een prettige manier samen met Arjan. De tekst van ‘Bella Donna’ hebben we samen geschreven.
De single verschijnt op het label AV Audio producties. Het gaat over de liefde en daar hoort natuurlijk een mooie vrouw bij.
Die is dan ook te bewonderen in de clip die is opgenomen door Xandro Media bij Paviljoen De Vlegge in Sibculo. De locatie leende zich uitstekend voor de zomerse uitstraling.
Uiteraard speelt ‘Bella Donna’ een belangrijke rol’, glimlacht Joy.
In het dagelijks leven runt Joy in Hardenberg zijn bedrijf ‘Kymco EnJoy’. Naast scootmobielen verkoopt hij ook rollators en wordt gezien als DE specialist van Noord Oost Nederland.
Z’n zangcarrière kan hij hiermee prima combineren.
Voor zijn fans die deze Maxi Single kopen, heeft Joy Woelders naast dit nieuwe nummer “Bella Donna” speciaal zijn eigen nummers;
“Bedankt dat jij er bent” “Ik wil nu met je dansen” en “Fiesta Ole” erop laten zetten, dus een leuke collectes item

Dank aan Willem de Bie