Selecteer Pagina

Joy Woelders – Het wordt weer zo’n dag

Joy Woelders – Het wordt weer zo’n dag
Advertentie

“HET WORDT WEER ZO’N DAG” IS NIEUWE SINGLE VAN JOY WOELDERS
Vrijwel alles waarover Joy Woelders zingt in z’n nieuwe single “Het wordt weer zo’n dag” is in deze rare tijd een ver van m’n bed show.
Het zijn allemaal dingen die we nu eigenlijk weer heel graag willen gaan doen en nu niet meer kunnen doen.
Even geen bezoekjes meer met vrienden aan de kroeg om gezellig te proosten. Genieten van de dag en even ‘leven’ zit er voorlopig niet meer in.
Joy heeft serieus overwogen om de single op een later tijdstip uit te brengen, maar hij gaat er toch voor.

De tekst heeft de zanger uit Hardenberg zelf geschreven. Die inspiratie haalde hij uit de gezellige momenten die hij beleeft met z’n buren en vrienden.
‘Elk weekend laten we de glazen klinken en voorspellen we vaak al dat het weer zo’n dag gaat worden waarop alles kan en mag’, meent Joy.
In de videoclip, die door Arjan Plat is geproduceerd, is te zien wat gezelligheid met de mensen doet. Iedereen is vrolijk en dat is nou ook precies de bedoeling die Joy voor ogen had.
Tussen het publiek is ook Arjan Venemann te zien. Hij is verantwoordelijk voor het arrangement van “Het wordt weer zo’n dag”. De opnames vonden plaats bij AV AUDIO Productie in Nederhorst
Het is wel heel iets anders dan we van Joy gewend zijn, maar één ding is zeker.
Het is naast een geweldige radioplaat ook een lied welke het op de bühne goed zal doen.

Voorlopig moeten we daar helaas even op wachten, maar ooit zal deze coronacrisis ten einde zijn. Joy hoopt dat we samen als 1 land sterk zullen zijn in deze bizarre tijd.