Selecteer Pagina

Joy Woelders – Voel het diep van binnen

Joy Woelders – Voel het diep van binnen
Advertentie

De nieuwe singel van Joy Woelders, “Voel het diep van binnen” is een bijzonder nummer te noemen. Niet alleen door het feit dat dit nummer speciaal door hem zelf voor zijn grote liefde, waarmee hij op 21-12-21 trouwde is geschreven. Maar ook doordat het je een kippenvel moment bezorgd door de mooie sterke muziekarrangementen die bedacht zijn door Arjan Venemann, en ingespeeld door Marcel Fisser, Mickey Fisser, Ruud Boelens en natuurlijk de zang van Joy Woelders die de liefde voor zijn vrouw hierin prachtig vertolkt. 

Tijdens de binnenkomst van zijn bruid aan de arm van haar vader wachtte Joy Woelders haar in de kerk op en zong dit nummer voor haar. Kippenvel en tranen van ontroering alom. Met dit nummer zet Joy Woelders de lijn van zijn singel “Dit is de Man” voort, ook dat was een tekst die op waarheid is berust, en het genre pop rock past hem goed. 

Net als al zijn voorgaande singles is dit ook weer een productie die uitkomt onder het label AV Audio Producties en is opgenomen in de bekende historische studio in Nederhorst den Berg.
De clip die bij deze single hoort en waar de trouwerij centraal staat, is gemaakt door de mannen achter CreAgency, Arjan Plat & Robin Dol. 

Joy Woelders sluit dus 2021 geweldig af met een prachtige vrouw aan zijn zijde en een super mooi nieuw nummer wat zeker veel gedraaid zal gaan worden. “Voel het diep van binnen” is vanaf 30 december 2021 te downloaden op alle downloadportals en natuurlijk bij DIGI plug 

Met dank aan: Willem de Bie