Selecteer Pagina

Jurjen Kers – Hoe zou je doen

Jurjen Kers – Hoe zou je doen
Advertentie

Al sinds kleins af aan is Jurjen bezig met muziek. Sinds 2015 is zijn bekendheid gaan stijgen. Jurjen is tot de dag van vandaag nog lekker bezig met het maken van nieuwe muziek. Hij brengt sinds 2020 muziek uit onder het label Double You Music. 

Jurjen brengt nu ook een nieuw nummer uit genaamd “Hoe zou je doen”.
Het verhaal gaat over een stel die veel ups en downs hebben. Het ene moment zijn ze boos op elkaar, en het andere moment zijn ze weer gelukkig samen. Uiteindelijk is het eind goed, al goed. 

Na jaren als DJ veel ervaring op gedaan te hebben kreeg Jurjen een fantastisch aanbod om eens in een
andere tak van de muziekwereld mee te kijken. Hij werd de vaste geluidstechnicus van Jeroen Claase (broer van Vinzzent) waar hij vele grote optredens mee heeft gedaan en waar hij vele artiesten heeft mogen ontmoeten. Veelal de artiesten die hij nu als zanger zelf heel vaak in het land tegenkomt.
Na deze fantastische tijden heeft Jurjen zich nu helemaal gestort op het zingen, dit is wat hij ook het liefste doet.
Jurjen vindt het leuk om dit te doen en geniet ervan als mensen het naar hun zin hebben als hij optreed. Hij heeft inmiddels dan ook op vele grote evenementen gestaan door het hele land heen en is elk jaar een vaste gast bij de artiestenreizen van Corendon. Na zijn debuutsingle “Onder de maan en de sterren” kwam Jurjen
met de volgende singles “Geef het een duwtje” “Zonder jou” en “Als dromen echt bestaan” en al deze nummers werden super ontvangen in het land op zowel radio als tv. 

Niet alleen Jurjen Kers, maar ook zijn label Double You Music NL hoopt natuurlijk dat deze nieuwe single
Hoe zou je doen” dan ook hoge ogen zal gooien op de Nederlandse zenders. 

Met dank aan: Willem de Bie