Selecteer pagina

Kevin Smit – Morgen wordt alles anders

Kevin Smit – Morgen wordt alles anders
Advertentie

15 april 2007 kwam de allereerste single van Kevin Smit uit, ‘Morgen Wordt Alles Anders’. Inmiddels 15 jaar later heeft het zingen mede door corona een tijd op on hold gestaan, maar stil zitten heeft Kevin zeker niet gedaan. 

Sinds het begin van zijn carrière trad Kevin in de weekenden 5 à 6 keer op door het land. Maar in 2019 kreeg zijn carrière een wending; Kevin nam The Peppermill, een restaurant in Hoogeveen over. Een concept waar mensen zonder tijdsdruk, onbeperkt kunnen genieten van Amerikaans en Mexicaans georiënteerde gerechten. Ook stond al 6 jaar in zijn woonplaats, Nieuwlande, ‘De Dorpskern’ te koop. Op 1 januari 2021, midden in corona tijd, heeft hij ook deze horecazaak overgenomen; een cafetaria en eetcafé. 

Ondernemen zit in zijn bloed en er zijn nog zoveel ideeën en plannen. Zo wil hij meer vestigingen van The Peppermill openen. Bovenaan het lijstje staat Meppel, maar ook Zwolle, Assen en Emmen staan op de lijst om The Peppermill vestigingen te openen op termijn. 

Door al deze drukte is zijn zangcarrière de laatste paar jaren op een lager pitje komen te staan. Maar inmiddels komt alles weer op de rit en heeft hij de energie gevonden om weer lekker te zingen. Samen met Emile Hartkamp is Kevin regelmatig in de studio te vinden om nieuwe liedjes op te nemen. Zijn hart ligt bij Nederlandstalige volksmuziek en Frans Bauer is en blijft zijn grote voorbeeld qua muziek. “Als ik ooit ga trouwen dan moet Frans Bauer komen zingen” is een gevleugelde uitspraak van Kevin…. 

Inmiddels liggen er 5 à 6 nieuwe liedjes klaar en wordt er naar een geheel album toegewerkt. 

Met dank aan: ScorePromotions

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *