Selecteer Pagina

Leo Nardell – Laila is haar naam

Leo Nardell – Laila is haar naam
Advertentie

Zeg je Leo Nardell, dan vervolg je meestal met ohja….dat is die zanger die een lied heeft gemaakt over het prachtige zigeunermeisje Zai. Dit nummer ‘Zai Zai Zai’ is totop de dag van vandaag nog één van z’n allergrootste hits. Nadat Leo de demo van z’n nieuwe single ‘Laila is haar naam’ beluisterde vond hijzelf dat deze nog beter was dan z’n klassieker ‘Zai Zai Zai’. ‘Ik ben hier zo blij mee. Je kunt je niet voorstellen hoeveel inspiratie mij dit geeftom de komende jaren gewoon door te gaan met de weg die ik samen met Manfred Jongenelis, Frank van Etten en Robby Langendorff aan het bewandelen ben. Iedereen heeft z’n eigen kwaliteiten.

In eerste instantie wilde Leo een rustig nummer opnemen in de stijl van Tom Jonesen Engelbert Humperdinckomdat hij tijdens zijn optredens vaak liedjes van hen vertolkte op het podium. Manfred en Frank waren van mening dat hij beter een vrolijke single uit kon brengen en hadden al een opzetje gemaakt waar volgens Leo alles op en aanzit. ‘Ze hadden een aantal dingen uit m’n leven gepakt en mijn hele biografie onder de loep genomen. Omdat ze wisten dat ik de gipsy stijl hoog in het vaandel heb staan kreeg Zonzo Basily de opdracht om de gipsygitaar partijen in te spelen. Ik weet zeker dat,als de kroegen en terrassen open waren, iedereen deze knaller luid zou meezingen. Laten we hopen dat alles snel weer bij het oude is. Iedereen die ik ‘Laila is haar naam’ in vertrouwen heb laten horen zijn ervanovertuigt dat deze radiovriendelijke single hoge ogen zal gooienbij de Nederlandstalige stations. Die mening werd ook gedeeld door een zeer bekende Nederlandstalige zanger die het nummer gelijk wilde overnemen. Ik zei gelijk…..NEE, ik hou hem lekker voormezelf’, glimlacht Leo.

Voor de clipopname is eveneens alles uit de kast getrokken. Samen met de Heesbeen danseressen bezocht Leo een prachtige locatie in het Noord-Brabantse dorp Asten. Een ouderwetse zigeuner pipowagen met
paard maakt deel uit van het decor. 

Met dank aan: ScorePromotions