Selecteer pagina

Leon Kruitbosch – “Sluit maar aan”

Leon Kruitbosch – “Sluit maar aan”
Advertentie

Leon Kruitbosch uit Heino komt met nieuwe single
Leon Kruitbosch komt met “Sluit maar aan” en is gebaseerd op de carnaval.
De titel zegt het al “Sluit maar aan” (In de polonaise natuurlijk) de tekst gaat er over dat je, na een avond stappen en een paar biertjes te veel op gekke dingen kunt gaan doen en dan van bepaalde zaken
in het leven geen weet meer hebt! Leon Kruitbosch is inmiddels alweer 7 jaar actief als zanger en is begonnen toen Ronnie Ruysdael hem tijdens de Pompdagen het podium optrok omdat hem was
opgevallen dat hij alles mee zong! Dat was zijn eerste ervaring als artiest voor een groot publiek, een jaar later stond hij er zelf met een tweetal nummers.
In 2018 werd ik gevraagd om mee te doen aan een talenten jacht “heel Heino zingt Hazes” .
Toen ik dit gewonnen had mocht ik naar de Vrieler in Enschede om te zingen voor televisie in de show van Willie Oosterhuis en Theo tap!
Nadat ik daaraan mee gedaan had heb ik besloten om een 1e eigen single op te gaan nemen! “Gooi die handen in de lucht”
Daarna kwam ik in contact met de Melody Music Sound uit Apeldoorn, en heb daar mijn 2e single “Want jij ” opgenomen.
En dan nu mijn 3e single “Sluit maar aan” waarvan ik op 18 januari 2020 een fantastische muzikale presentatie gegeven heb, het nummer gaat zeker met de carnaval aanslaan.
Waarom een carnavals nummer? Dit omdat ik al bijna 9 jaar wagens bouw voor de verschillende carnavals optochten bij ons in de regio!
Dit doe ik ook met heel erg veel plezier en daar gaan behoorlijk wat uurtjes vrije tijd inzitten maar wat je dan als eind resultaat ziet, na een klein half jaar geeft dat heel veel voldoening om dat te doen!
Natuurlijk hoop ik in de toekomst nog veel meer eigen muziek uit te gaan brengen en een groter repertoire op te bouwen en zo meer optredens te kunnen gaan verzorgen naast mijn fulltime baan als elektro monteur.
Dus “Sluit maar aan” is ook aan mijn werk gerelateerd !!
Dank aan Willem de Bie

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *