Selecteer Pagina

Marcel Swerissen – Nooit genoeg

Marcel Swerissen – Nooit genoeg
Advertentie

Na zijn debuut single ‘Zie Je Mij’ komt Marcel met de opvolger “Nooit genoeg”. Dit nummer is ontstaan in de Corona tijd. Elke dag mooi weer, dus elke dag een biertje in de tuin. Ik vond dat niet normaal, dus wilde daarmee stoppen. Maar de dag erna was het zo lekker weer, dus…. Stoppen was moeilijk. Wat nou als je dat hebt met een persoon die niet goed voor je is, een vriend partner of nog erger een persoon naast je relatie?

Over Marcel.

Muziek en het zorgen voor anderen is altijd een rode draad in zijn leven geweest. Marcel is sinds 2006 actief in professionele bands als rock- en popzanger, en heeft daarnaast twaalf jaar lang als verpleegkundige in de zorg gewerkt. Na 800 optredens van zijn laatste band Melrose besloot hij om solo te gaan in het genre waar hij echt van houdt; de Nederpop. Met zijn show ‘Marcels nederpop van toen’ tourt hij nu door het land. Van het Gelredome en het Piratenfestijn tot de mooiste bruiloften en bedrijfsfeesten. Daarnaast schreef hij samen met Luuk Nengerman en Barry Vink eerlijke Nederpop liedjes. ‘Zie je mij’ is een van de nummers uit een reeks liedjes gemaakt tijdens de coronacrisis. De liedjes zijn gebaseerd op herkenbare situaties uit het normale leven. Want wie doet zichzelf weleens anders voor dan hij / zij is? En wie vraagt zich weleens af wanneer is later… want later komt het goed. Marcel heeft de echte liefde voor liedjes schrijven gevonden.

Marcel won in 2019 met team Duncan het Eurovision als backing vocal en vocal coach van Duncan Laurence. Hij is actief binnen Vocal Center als zangcoach van de DJ’s, rappers en A-artiesten van Nederland. Dit is voor hem het juiste moment om naar voren te stappen en zijn eigen liedjes te vertellen.

‘Nooit Genoeg’ is geschreven door Luuk Negerman en Berry Vink en de tekst door Marcel Swerissen met invloeden van o.a. Stef Bos, De Dijk, Boudewijn de Groot. Productie Lakeside Studio’s – Patrick Drabe.

Met dank aan: Ilske Helleman