Selecteer Pagina

Marck – De Dag Dat Het Zonlicht Niet Meer Scheen

Marck – De Dag Dat Het Zonlicht Niet Meer Scheen
Advertentie

De zingende Bakker wordt hij ook wel genoemd. Maar inmiddels is hij na het uitbrengen van zijn eerste debuutsingle met daaropvolgend een album, langzamerhand een fenomeen aan het worden in het groot uitgestrekte gebied ‘Het Westerkwartier’ in Groningen. Maar ook daarbuiten kan men niet meer om Marck heen.

Als groot liefhebber van Nederlandstalige muziek ontwikkelt Marck zich snel en ontpopt hij zich tot een gewaardeerd zanger. Na het verschijnen van zijn debuutalbum met als titel ‘Feest in het Westerkwartier’ vond Marck het tijd worden voor een nieuwe single. Hij zocht daarvoor contact met topproducer John Haze.
Via John Haze werd er onlangs contact gelegd in België, om de nieuwe single met als titel ‘De dag dat het zonlicht niet meer scheen’ uit te kunnen brengen.

Het nummer is een heerlijk opzwepend accordeonliedje met een goed pakkende tekst dat makkelijk mee te zingen valt. Marck is dan ook erg in zijn nopjes met zijn nieuwste aanwinst en hoopt dat de stations het nummer dan ook snel zullen gaan draaien. Wie niet kan wachten tot de stations het draaien kan zelf alvast
het nummer beluisteren via Spotify of kopen via de bekende downloadportals.

Onlangs verschenen de titels ‘Laat ze maar praten’, ‘Sunlight, Moonlight, Starlight’ en Comment ça va naast
het debuutalbum. Marck heeft het muziekvirus op dit moment flink te pakken en hoopt ook buiten ‘Het Westerkwartier’ landelijk op de radio gedraaid te worden.