Selecteer Pagina

Marius – De maat is vol

Marius – De maat is vol
Advertentie

De maat is vol” is de nieuwe single van Marius. Een prachtig nummer met een echte Marius sound. Marius kwam in 2020 met zijn debuutsingel “Jouw ogen zeggen mij”, daarna kwam hij met de singles “Jammer genoeg” en “Maak het leven maar mooi”. Nu is het moment aangebroken voor zijn prachtige nieuwe single
“De maat is vol”.

Dit nummer “De maat is vol” heb ik opgenomen bij Studio Martin Sterken en is de 1e single die geheel uit
deze studio weg komt. Mijn grote voorbeeld Jannes begon ooit bij deze studio, het was een droom van mij
om daar ook ooit mijn nummers op te mogen nemen.
Marius die geboren is in Enkhuizen en later verhuisde naar het mooie Medemblik,
timmert lekker aan de weg en samen met Martin Sterken gaan er nog mooie producties komen.
We zijn nog maar net begonnen, aldus Marius en Martin.

Met dank aan: Benelux Entertainment