Selecteer pagina

Mart Winkel – “Ik kan jou niets meer geven”

Mart Winkel – “Ik kan jou niets meer geven”
Advertentie

Mart Winkel kan jou niets meer geven volgens zijn nieuwe single! 
Mart Winkel komt met een prachtige nieuwe single “Ik kan jou niets meer geven” als voorloper op zijn album die in Mei dit jaar gaat uitkomen.
Mart  is in Delft geboren en woont daar ook nog steeds. Als kind werd hij al vroeg blootgesteld aan het Hollandse lied, zijn vader en mijn moeder draaide het bijna altijd.
Jaren later op de camping op de feestavonden hadden een aantal mensen hem wel eens horen meezingen en die zeiden dan altijd “Mart gaat ff zingen”.
Mart laat weten; “Na een lange twijfel en met een hartslag van 250 p/m ging ik het toch eens proberen. Het lied “De Vrolijke koster” zette ik in en het feest barstte los.
Een paar jaar later ging ik trouwen en werd ik de vloer op geroepen door een zanger die optrad voor ons.
En ja hoor ik moest het voor mijn eigen vrienden en familie gaan doen je begrijpt mijn hart ging weer als een wilde.
Ze stonden allemaal klaar om me uit te gaan lachen, maar helaas hun mond viel open stom verbaasd met de woorden van hoe kan dat nou.
Sinds die tijd heb ik het zingen als serieus genomen, en naast mijn werk als chauffeur combineer ik dit in overleg met mijn vrouw, die tevens mijn grote steun is in deze muziekwereld.
Zijn vorige nummer “Ik ga weer leven”, Zo’n mooie vrouw”, “Alles blijkt een droom” en “Zomerdroom” werden goed bekeken op YouTube en waren te horen op vele radiozenders in heel
Nederland. Maar wel heel speciaal was het dat hij een lied had gemaakt na het overlijden van zijn vader, speciaal voor hem bracht hij het lied “Mijn gemis” uit.
Nu in april 2020 komt hij met het nummer “Ik kan jou niets meer geven” en kijkt hij al voorzichtig uit naar de maand Mei waar hij zijn allereerste eigen album gaat uitbrengen.

Dank aan Willem de Bie

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *