Selecteer pagina

Martijn Bakker Band – Love Called Music

Martijn Bakker Band – Love Called Music
Advertentie

In dit quarantainejaar 2021 brengt Martijn met zijn band een drietal singles uit. Martijn die normaal hoofdzakelijk in het cover circuit speelt had net zoals al zijn collega’s een vrij lege agenda in 2020 en besloot deze ontstane tijd te benutten door eigen songs te schrijven. De eerste 2 nummers ‘Where we can be’ en
‘Trail of life’ kwamen uit op 8 januari en 10 februari. Deze singles zijn o.a. opgepikt door RTV Oost, Alternative Fm, Plank Arnhem en het programma El Mundo.

Hier is nu de derde single ‘Love called Music’. Martijn (Enschede, 1987 – Arnhem) is zanger, pianist en songschrijver. Maar noemt zichzelf liever muzikant. Martijn’s muziek gaat over het leven. Over reizen, over muziek, twijfels, verlies en de liefde. Hij voelt zich comfortabel in een sound met een ‘soul bezetting’.
Maar kan ook alleen achter zijn piano goed uit de voeten.

Invloeden: Gregory Porter, Elton John, Frank Sinatra, Bill Withers, James Ingram.

De band: Joost Visser(drums), Pieter Althuis(bas), Bas Phaff(gitaar), Jan Wessels(trompet), Mark Lucassen(saxofoons), Cristian Valkenburg(orgel en MIX) en Martijn Bakker(piano en zang). Mastering: Erwin Maas(eMastering)(Beste zangers, Ronnie Flex, Do).

” Love Called Music ” is een eerbetoon aan zijn liefde voor muziek. Maar ook een statement waar mee hij nog eens extra, juist in deze tijd, wil onderstrepen hoe belangrijk muziek voor een ieder kan zijn. Een uitlaatklep, even alle stress vergeten, een avondje uit, ‘therapie voor de ziel’.

Met dank aan: MuziekPromotor

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *