Selecteer pagina

Mary van Baal – Ik geloof

Mary van Baal – Ik geloof
Advertentie

 Mary van Baal, bekend van liedjes met een boodschap, is de uitdaging aangegaan om een nummer van Mary Servaes alias de Zangeres Zonder Naam, te coveren. 

Het was even zoeken naar een mooi en toepasselijk nummer wat in deze tijd past en natuurlijk met een verhaal, want dat zijn de mensen van mij gewend aldus Mary van Baal. 

Zo kwam ik al redelijk snel op het mooie nummer “Ik geloof”. Met deze tekst en een muziekband die ik al had laten maken, ben ik naar de studio van Richard Brinkman gegaan om het nummer “Ik geloof” op te nemen. Vervolgens heb ik Jaap van Didden gebeld of hij met Vincent mijn nummer weer wilde voorzien van een mooie clip. En zie het resultaat is weer uitmuntend. 

Waarom “Ik geloof”. Nou, er staan zoveel waarheden in deze tekst en is zeker van deze tijd. Het is gezongen door de Zangeres zonder naam, maar ooit uitgebracht door Bobby Schoepen, alleen met een andere tekst. Ik hoop dat de mensen het mooi vinden want ik ben er trots op om een cover van de Zangeres zonder naam te kunnen zingen, aldus Mary van Baal.

Met dank aan: Willem de Bie

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *