Selecteer pagina

Mary van Baal – Slaap mijn kind

Mary van Baal – Slaap mijn kind
Advertentie

Mijn naam is Mary van Baal en woon in het mooie Rheden in Gelderland, vlakbij de Posbank. Sinds 2 jaar heb ik al een aantal nummers uitgebracht, zo ook een verzamel CD.
Nu heb ik weer een nieuw nummer uitgebracht, een cover van Bart Herman, “Slaap mijn kind”.
Voor mij heeft dit nummer een hele mooie betekenis. 

In mijn leven heb ik veel meegemaakt en heb gelezen dat kinderen in hun dromen contact hebben met overledenen. Als ik dan mijn kleinkind zie slapen, pak ik wel eens haar hand en vraag dan of zij mijn moeder wil laten weten hoeveel ik van haar hou. Het mooie is dat al mijn kinderen wel bepaalde trekjes hebben van mijn moeder en dat is heel bijzonder voor mij, zo weet ik dat ze voort leeft in ons. Dat is een mooie gedachte. 

De videoclip van het nummer is opgenomen in Rheden op de Posbank, door Jaap van Didden en Vincent Staalduinen. Studio Brinkman heeft mijn nummer opgenomen en er een mooi resultaat van gemaakt waar ikzelf heel erg blij mee ben, aldus Mary van Baal. 

Met dank aan: Willem de Bie

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *