Selecteer Pagina

Matthias Woerdman – Een echte maat

Matthias Woerdman – Een echte maat
Advertentie

Matthias Woerdman bezingt in ‘Een echte maat’ de vriendschap met zijn beste kameraad
Matthias Woerdman maakt er geen geheim van dat hij een grote fan is van Jannes.
Zijn nieuwe single ‘Een echte maat’ die verschijnt bij Rood-Hit-Blauw produkties komt qua sound heel dicht in de buurt van zijn idool.
En dat was ook de bedoeling van de uit Lochem afkomstige zanger die het nummer opnam bij Studio – Evolution in Wehl.
Matthias gaf z’n producer Marco Luesink en tekstschrijfster Marjolein Reekers (echtgenote van zanger Robbie Kee) de ingrediënten mee voor de tekst. Het moest deze keer niet over de liefde gaan,
maar over z’n beste maat Adriaan Kroon die hij van jongs af aan al kent. ‘We kennen elkaar door en door’. Een echte vriend leest je gedachten en woorden zijn vaak overbodig.
Samen lachen en je verdriet delen hoort ook bij echte vriendschap. Met de juiste vriend ben je nooit alleen’, meent Matthias.
‘Een echte maat’ is een compleet nieuw nummer. Matthias heeft als doelstelling om geen liedjes te coveren. Daar houdt hij niet van en daarom is een eigen liedje een pré.
‘Kwalitatief is deze productie een stapje hoger dan ik tot nu toe heb uitgebracht. Daarom ben ik ook een samenwerking aangegaan met Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw.
Ik heb er alle vertrouwen in dat Ronald z’n uiterste best doet om het lied goed uit te brengen en te promoten ’, aldus Matthias.
De CD single “Een echte maat’ is vanaf heden verkrijgbaar op de bekende platforms.
De videoclip (Opname Roy Otters) is opgenomen op diverse locaties in Apeldoorn en ter promotie op diverse Televisie & Clip stations te zien.

Dank aan Score Promotions