Selecteer pagina

Maurice Idema – Ik mis je

Maurice Idema – Ik mis je
Advertentie

Als er een artiest is in Nederland die kan zeggen dat zijn debuutsingle een groot succes was en in Nederland direct op de kaart gezet is dan is dat Maurice Idema wel. Met “Ik ben veranderd” scoorde hij direct bij alle grote radiostations veel airplay en trok veel aandacht in medialand. De vraag naar een tweede single was dan ook groot.

Altijd lastig als je eerste single een groot succes was en de opvolger hem moet overtreffen. Met zijn vaste producer Frank Verkooyen ging hij op zoek en het resultaat was zeer verassend. De nieuwe single” Ik mis je” is een topproductie geworden met live de band van Marcel Fisher die deze bewerking maakt voor René Froger tien jaar geleden bij de beste zangers van Nederland. Maurice legt mijn zijn stemgeluid en zijn eigen emotie zijn verhaal erin waardoor “Ik mis je” een heel bijzonder lied is geworden. En het zal heel veel mensen aanspreken en raken.

De eerste reacties van de single “Ik mis je” zijn lovend en de verwachtingen zijn hoog voor dit bijzondere nummer en is uit het leven gegrepen, Het wordt uitgebracht door de vaste platenmaatschappij van Maurice het kwaliteitslabel van Het Hollands geluid.

Gaat Maurice Idema Nederland veroveren?

Met dank aan: Jeanette de Wit

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *