Selecteer Pagina

Michael van der Plas – Ik laat de boel de boel

Michael van der Plas – Ik laat de boel de boel
Advertentie

Haagse Michael van der Plas komt met single “Laat de boel de boel”
Michael van der Plas geboren op 10 september 1980 in Den Haag komt met nieuwe singel die hem op het lijf is geschreven, “Ik laat de boel de boel”.
Na diverse up en downs komt Michael van der Plas met een nieuw nummer, na een bewogen jaar waarin het niet altijd gemakkelijk was voor hem, om het even zachtjes uit te drukken.
Dit nummer “Ik laat de boel de boel” wat hij samen met Frank van Etten heeft geschreven en die hem meteen begreep, verwoord het verdriet en de onmacht van Michael van der Plas.
Hij heeft Spanje moeten verlaten om redenen die wel bekend zijn en die breed uitgemeten zijn in de pers.
Doordat je een reality-tv ster bent wordt je al snel in een hokje gedrukt, ben je een publiekelijk figuur en heeft iedereen wel een mening over je.
Maar wat iedereen ook zegt, ik leef mijn eigen leven en mijn kinderen zijn het allerbelangrijkste voor mij.
Naast dat Michael van der Plas nog steeds ondernemer is van zijn Café in Spanje, die overigens wel in de verkoop staat, is hij ook een entertainer, en heeft hij op YouTube een eigen reality serie.
Inmiddels woont Michael van der Plas weer in Den Haag waar hij samen met zijn kinderen en zijn nieuwe vriendin zijn leven hier in Nederland weer oppakt,
en hoopt hij met dit nummer een roerige periode af te sluiten.
Michael van der Plas gaat er voor en hoopt met dit nummer iedereen te laten zien dat hij terug is en dat het goed gaat met hem!

Bron: All 4You Promotie