Selecteer Pagina

Michael Willemsen – Nou en

Michael Willemsen – Nou en
Advertentie

Michael Willemsen (1985) maakte vorig jaar zijn debuut en heeft sindsdien al 3 uiteenlopende singles uitgebracht. Samen met tekstschrijver en allround producer André Kooiman (werkte o.a. met Henk Bernard, Nelis Leeman, Bobby Prins, Ria Valk e.v.a.) dook hij opnieuw de studio in voor zijn nieuwste single met een compleet nieuwe sound!

Het nummer getiteld; “Nou En” heeft een hippe en vernieuwende sound met veel invloeden uit de 80’s en 90’s
in een heel commercieel hedendaags jasje! De tekst werd wederom geschreven door André Kooiman die ook de productie maakte voor de enthousiaste zanger uit Deventer.
“Na een zomerplaat, rock ballad en levenslied leek het me heel gaaf om een heel experimenteel nummer te maken in de 80’s sfeer”, aldus een enthousiaste Michael Willemsen.
Wederom is er een lekkere moderne videoclip gemaakt van dit opzwepende nummer die o.a. te zien is op Youtube en de verschillende clip kanalen.

De single “Nou En” is vanaf Aug. 2021 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.

Met deze verrassend moderne single bewijst Michael Willemsen dat hij met bijna alle genres prima uit de voeten kan en laat hij horen dat hij een hele allround zanger is!

Met dank aan: PLUGplugging