Selecteer Pagina

Michael Willemsen – Bij jou

Michael Willemsen – Bij jou
Advertentie

Het nummer “Bij jou” heeft een lekkere zomerse schurende beat met hele opvallende en verrassende geluiden. Hierdoor is het zeker 1 van de opvallendste nummers die Michael Willemsen tot nu toe heeft afgeleverd.

Michael Willemsen (1985) is in heel korte tijd aardig bekend geworden met zijn veelzijdige eigen nummers. Zijn laatste singles “Waar ben je nou” en “Nou en” waren een groot succes en leverden hem heel veel airplay op bij de regionale en landelijke radiostations. Reden te meer voor hem om wederom met tekstschrijver en allround producer André Kooiman (bekend van hits voor o.a. met Henk Bernard, Nelis Leeman, Bobby Prins, Ria Valk e.v.a.) de studio in te gaan om een nieuwe single te maken. In tegenstelling tot zijn voorgaande singles is er een compleet nieuwe sound gemaakt met veel moderne popmuziek invloeden. Het nummer getiteld; “Bij jou” heeft een lekkere zomerse schurende beat met hele opvallende en verrassende geluiden. Hierdoor is het zeker 1 van de opvallendste nummers die Michael Willemsen tot nu toe heeft afgeleverd, naast de keur van stijlen die hij al heeft gemaakt.
Het nummer wordt ondersteund door een videoclip die natuurlijk te zien is op Youtube en verschillende clip kanalen.
De single “Bij jou” is in Aug. 2022 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Met deze commerciële vette pop sound gooit Michael Willemsen het over een hele nieuwe boeg en laat hij horen dat hij in elk genre een geweldige plaat kan afleveren!

Met dank aan: PLUGplugging