Selecteer Pagina

Michelle Tel en Angelo Presti – Levenslang

Michelle Tel en Angelo Presti – Levenslang
Advertentie

Michelle Tel en Angelo Presti komen met de nieuwe single “Levenslang” Angelo ademt muziek en al van jongs af aan is hij hiermee bezig. Als soloartiest heeft hij verschillende singles uitgebracht vaak in eigen beheer. Hij componeerde al eens een eigen album en heeft al met verschillende zangeressen zoals o.a. Daisy Talens een duet uitgebracht.

Al tijdens de moeilijke corona periode liep hij al met het idee in zijn hoofd om weer een duet uit te brengen. Bij een optreden zag hij de Utrechtse zangeres Michelle Tel die net zoals Angelo al een tijdje mee loopt in het wereldje. De laatste single van Michelle deed het niet onverdienstelijk en tijdens de release party was Angelo 1 van de gastartiesten. Angelo heeft al sinds die corona periode contact met het label Double You Music en na verschillende gesprekken heeft hij besloten om met dit label samen te werken.

Michelle haar laatste singel is ook uitgekomen op dit label. De single waarmee Angelo in zijn hoofd zat is opgenomen door de mannen van Sonic Solutions die een mooi arrangement van het nummer “Levenslang” hebben gemaakt. Voor de tekst tekende de bekende tekstschrijver
Hans Louwes en de clip is gemaakt door The Clip Academy.

Met dank aan: Willem de Bie