Deprecated: strpos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/creagency/domains/luckyjoemagazine.nl/public_html/wp-content/themes/Extra/includes/core.php on line 829

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/creagency/domains/luckyjoemagazine.nl/public_html/wp-content/themes/Extra/includes/core.php on line 840

Selecteer Pagina

Miisz Gracie – 17 miljoen euro

Miisz Gracie – 17 miljoen euro
Advertentie

Miisz Gracie is de artiestennaam van Graciëlla Scholtes uit Zoetermeer, die geboren lijkt voor de bühne. Niet alleen als zangeres, maar ook als model en bij missverkiezingen is ze al jarenlang actief. Zo werkte ze al eens als fotomodel voor het modemerk Sapph en schreef ze al diverse misstitels op haar naam. Eerder dit jaar werd ze first runner-up in Kosovo bij Miss freedom of the world 2021.
De creatieve duizendpoot brengt nu voor het eerst met een Nederlandstalige single uit. Tot nu toe maakte Miisz Gracie muziek in het Engels.
Het nummer ’17 miljoen euro’ is een moderne popsong, met een hypnotiserende beat. In het nummer, en in bijbehorende videoclip, laat Gracie ons geloven dat ze meer “money heeft dan er mensen zijn”, vandaar 17 miljoen euro.
Miisz Gracie is met haar opvallende verschijning hard op weg naar de top. Misschien dat ’17 miljoen euro’ haar wel het laatste zetje geeft in Nederland, België en Spanje

Korte biografie
Graciëlla Scholtes ook wel bekend onder haar artiestennaam Miisz Gracie. Ze is half Hindoestaans en half Nederlands. Ze is voornamelijk bekend als zangeres wat natuurlijk haar hoofdact is en mag ze met trots aankondigen dat ze al vier hitsingles en muziek videoclips heeft uitgebracht.
Naast zingen is Miisz Gracie ook nog een succesvol internationaal model, actrice en schreef ze ze al diverse miss-titels op haar naam! Één daarvan is Miss freedom of the world the Netherlands 2021 & Miss heritage global the Netherlands 2019. Inmiddels zijn haar foto’s al meer dan 500 keer wereldwijd gepubliceerd en heeft ze op een aantal magazine covers gestaan o.a. op de cover van de hollywood ‘Weekly’ magazine uit Amerika waar ook Michael Jackson voorheen heeft op gestaan.
In het populaire programma Mister X op TVEllef viel ze op door haar gedurfde outfits en haar liefde voor popmuziek. Haar versie van Britney’s Hit Me Baby One More Time bracht Mister X op het idee om terug te gaan naar de jaren 90. Wat acteren betreft, heeft Miisz Gracie reeds in een Bollywood televisieserie mogen acteren, genaamd ‘Aye Dile Nadaan’. Dit deed ze samen met Monjoy Mukerji, een bekende bollywood acteur. Dit jaar won ze de GANAP award als ‘International multimedia celebrity ambassador 2021’.
Miisz Gracie heeft nu resoluut gekozen voor de erg succesvolle Nederlandstalige muziek waarvan een eerste nieuwe single en videoclip nu is verschenen.

Met dank aan: Geert Hakze

Lucky Joe

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *