Selecteer Pagina

Mister Nightlife’s – “Het gaat maar door”!

Mister Nightlife’s – “Het gaat maar door”!
Advertentie

Mister Nightlife’s nieuwe single; “Het gaat maar door”!
Een spetterende single met live blazers en een authentiek gitaargeluid die na 1x horen al niet meer uit je hoofd verdwijnt!
Mister Nightlife is een begrip in de Nederlandstalige muziekwereld beneden de rivieren.
Een keur aan eigen liedjes die iedereen kent is daarvan het bewijs en aan stoppen denkt de  zanger uit Etten-Leur nog lang niet.
Sterker nog; zijn nieuwe single is zelfs verrassender dan ooit, in een stijl die we niet eerder van hem hebben gehoord!
Met 1 zin als idee ging hij samen met producer en tekstschrijver André Kooiman aan de slag.
Die voelde hem feilloos aan en transformeerde het idee tot een heerlijke dansbare nieuwe single met de titel; “Het gaat maar door”.
Spetterende live blazers en een authentiek gitaargeluid met solide drums vormen de basis van deze fantastisch klinkende dansplaat.
“Tijdens een spontane try-out was het meteen een groot feest en de mensen kregen er geen genoeg van!” lacht Mister Nightlife tevreden.
Op 8 september jl. werd de nieuwe single “Het gaat maar door” gepresenteerd in een groots opgezette cd presentatie met veel bekende gasten zoals Jeffrey Heesen, Nelis Leeman en vele anderen.
Dit gebeurt allemaal in zaal Markzicht in Etten Leur en belooft een groot spektakel te worden. Vanaf dan zal ook de single verkrijgbaar zijn als cd en ook via alle grote download en streaming portals.
Tevens is de videoclip van het nummer te zien via o.a. YouTube en Tv Oranje. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Met deze geweldige nieuwe single laat Mister Nightlife horen dat hij er nog steeds helemaal bij hoort met een plaat die staat als een huis en het zeker goed gaat doen bij de liefhebbers van het Nederlandstalige lied!

Bron: AKMP/ www.misternightlife.nl