Selecteer Pagina

Mitchel Tombal – Als ik jou laat gaan

Mitchel Tombal – Als ik jou laat gaan
Advertentie

Mitchel Tombal timmert alweer zo’n 7 jaar aan de weg om zijn weg te vinden in de muziekwereld en dat doet hij met succes. 

Vandaag presenteert hij zijn nieuwe nummer met een pakkende melodie en tekst, welke onder leiding van Sonic Solutions tot stand is gekomen. Met deze, alweer 11e single, zal de Harderwijkse zanger zeker weer nieuwe stappen gaan maken in zijn carrière. 

‘Mijn nieuwe single met als titel “Als ik jou laat gaan” is als volgt tot stand gekomen; Ik was lekker muziek aan het luisteren en ineens kwam het liedje van Martin Dams “Als ik jou laat gaan” voorbij en werd ik eraan herinnerd dat dit vroeger altijd thuis werd gedraaid. Op dat moment wist ik het gelijk, dit wil ik opnieuw gaan uitbrengen. Ook wilde ik het graag origineel houden, omdat het gewoon een heel mooi nummer is en het niet echt een toevoeging nodig heeft om er een andere beat onder te zetten, en ben uiteindelijk de studio in gedoken bij Joris van Dijk 

Het resultaat mag er volgens mij zeker zijn’, aldus Mitchel. Met deze nieuwe single vervolgt Mitchel Tombal met succes zijn weg om stap voor stap verder te komen in de muziekwereld, in de overtuiging dat het met dit nummer zeker gaat lukken. 

Deze single wordt uitgebracht onder het label van CD Hamster Music en de bijpassende videoclip is te zien op de bekende clipkanalen. 

Met dank aan: Willem de Bie