Selecteer pagina

Will de Brouwer – Eenzaam

Will de Brouwer – Eenzaam
Advertentie

Will timmert aardig aan de weg met na ‘Alles en Meer’ januari, ‘Zomerzon’ in juni alweer derde singel van 2019.
Met de titel Eenzaam is Will de gevoelige ‘ballad’ kant op gegaan,
7 jaar geleden geschreven voor een goed doel nadat er wederom mensen aan een bijna niet te genezen ziekte kanker overleden waren waaronder kinderen.
Helaas is door de downloadportal die inmiddels is verdwenen het nummer illegaal op internet verspreid, en is met al het geld en de noorderzon vertrokken.
Voor mij was het een nog ‘ver van mijn bed beleving’ tot het moment dat ook mijn broer , zus en schoonmoeder die al eerder door deze ziekte was aangevallen, maar overwon, met de ziekte te maken kregen.
Wat blijkt, tijdens een van mijn optredens heb ik het lied gezongen en er stonden een vader met dochter te huilen voor het podium, naar het bleek was de moeder kort daarvoor ook overleden door deze ziekte,
en toch samen voelden ze zich eenzaam, je moeder, vader, broer, zus, opa of oma kunnen het zijn ze laten een leegte achter waardoor je je als gezin toch eenzaam kunt voelen.
Het kwam erg dichtbij, momenten die van dag tot dag geleefd moesten worden, deze momenten zijn helaas een zeven weken zover gegaan dat we afscheid hebben moeten nemen van mijn schoonmoeder,
mijn broer vecht nog tegen de ziekte en mijn zus is gelukkig nog steeds ‘schoon’ zoals ze het noemen.
Dit was toch het moment dat zich aandiende dat de singel echt eens officieel op de markt verschijnt, nieuw arrangement gemaakt bij Deyoso records, en opgenomen, ook in de stem hoor je het emotionele,
en in de clip wordt je meegenomen naar ‘het gevoel van verlies’ deze neemt je mee in het nummer.
Kortom een super clip en mooi nummer met emotie voor deze donkere dagen waarin je toch jezelf Eenzaam kunt voelen door een verlies van dierbaren.
Het nummer zal ongetwijfeld links en rechts een traantje teweeg gaan brengen maar geeft waarschijnlijk ook troost.
Dank aan Score Promotions

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *