Selecteer Pagina

Mo’reen & Sam de Wit – Voor altijd

Mo’reen & Sam de Wit – Voor altijd
Advertentie

De warme Soul zangeres Mo’reen is geboren als Maureen Alberg in Suriname (Zuid-Amerika). Mo’reen groeide op in Amsterdam en begon op jonge leeftijd haar “muzikale reis”. Als danseres aan de Amsterdamse ballet academie maakte zij kennis met het podium en leerde om zang met dans te combineren. Vanaf die tijd deelde zij het podium met diverse artiesten zoals: Danny de Munck, André van Duin, Ryan Paris, Piet Veerman, Boney M, en vele anderen. Tijdens haar tienerjaren kwam de passie voor zingen steeds meer op de voorgrond te staan. Zij verhuisde in 1993 naar België en kwam terecht bij het muzikaal brein van Bart Peters en “The Radios”.

Samen tourden zij in binnen en buitenland, van België, Nederland tot Orlando USA, en Dakar Senegal….. Na deze overweldigende periode, werkte Mo’reen samen met de spraakmakende producers van o.a. Bonzai Records en Sterman & Cook, bekend van “Two Unlimited” aan de nieuwe Dance formatie “Power Process” (later C-12). Met het nummer “I’m gonna be your Fantasy” haalden zij de Belgische ‘Top 50’. Niet alleen in het Engels heeft ze grote successen ook in het Nederlands weet ze menigeen met haar stem te raken

Na het succes met haar singles “Vrij” en  “Ik zal er zijn”  is het nu een duet die de harten van velen zal gaan veroveren. Zelf schreef Mo’reen het nummer “Voor altijd”en deze zingt ze samen met Sam de Wit, o.a. bekend van Re-Play. Luister en geniet van “Voor Altijd”.

Met dank aan: Geert Hakze