Selecteer Pagina

Naomi Jakobs – De eerste kus

Naomi Jakobs – De eerste kus
Advertentie

Naomi Jakobs is 22 jaar en woont in het mooie Klazienaveen in Drenthe.
Zingen is van kleins af iets wat zij graag doet, ze zong als klein meisje mee op de radio met haar vader en dacht dit is wat ik later ook wil doen. 

Sinds de corona en de Lock down kwam ik op het idee om eens iets met zingen te gaan doen. Ik heb mijn onzekerheid op zij gezet en ik ben er voor gegaan. Ik ben met Tim Hemme in contact gekomen en samen zijn we iets leuks samen gestart. Inmiddels ben ik 2 eigen nummers verder en heb ik ervaring mogen opdoen
in de muziek wereld. Ik heb veel positieve reacties mogen ontvangen waar ik erg trots op ben, ik had het zelf niet verwacht. 

Mijn nieuwe single heet “De eerste kus” een nummer wat zo gezegd zo over mij zou kunnen gaan, over een verlegen vrouw wat een leuke man tegen komt maar hem niet durft aan te spreken. Dus misschien wel een beetje autobiografisch. Fans heb ik zeker, want ik werk in de ouderenzorg en deze lieve mensen willen niets anders horen dan mijn muziek. 

Met dank aan: Willem de Bie