Selecteer Pagina

Nick Brinkhuis – Je kunt het nooit meer over doen

Nick Brinkhuis – Je kunt het nooit meer over doen
Advertentie

Nick Brinkhuis gunt iedereen een lichtpuntje in de duisternis
Met z’n nieuwe single ‘Je kunt het nooit meer overdoen’ gunt Nick Brinkhuis iedereen een lichtpuntje in de duisternis.
Zeker in deze aangrijpende periode die in het teken staat van het coronavirus. Het onderwerp waarover Nick zingt, zet je wel aan het denken.
Geniet van het leven, het is te kort om stil te staan. Zie het leven als een feest dat je nooit meer over kunt doen.

De opzwepende zigeunerklanken uit de gitaar van Zonzo Basily zorgen ervoor dat het nummer net even iets anders klinkt dan de doorsnee Nederlandstalige liedjes die de laatste tijd verschijnen.
Nick is er in ieder geval heel erg blij mee. ‘Het nummer is iets pittiger dan m’n vorige single ‘Jij laat me leven’. Muzikaal zit het team waar ik tegenwoordig mee samenwerk perfect in elkaar.
Manfred, die verantwoordelijk is voor zowel de tekst als muziek, heeft er werkelijk alles aan gedaan om er iets heel moois van te maken’, vertelt Nick.
Nieuw in het team is clipproducent Karl Kapers van Kaska Producties. Volgens Nick haalt Karl veel stress weg in de aanloop naar de clipopname. ‘Karl maakt van tevoren een compleet draaiboek.
In het verleden nam ik vaak zelf m’n clips op en dat leverde altijd spanning op. Nu hoef ik alleen maar naar de draaidag te komen om alles op te nemen en klaar is Kees.
Ik ben erg blij dat ik dat heb uitbesteed’, glundert Nick.

Qua promotie gooit het coronavirus wel roet in het eten. De grotere radiostations hebben besloten om geen artiesten meer uit te nodigen in de studio. Daarvoor in de plaats plannen ze telefonische interviews.
De kleine stations werkten vaak al op die manier. Daarvoor heeft Nick alle begrip. In het dagelijks leven is hij werkzaam in de gehandicaptenzorg. Daar is alles in rep en roer. Datzelfde geldt voor z’n optredens.
De laatste twee weken zijn vrijwel alle optredens gecanceld. Voorlopig komt daar geen verandering in. ‘Op lange termijn kan dat grote gevolgen hebben.
Vanwege mijn artiestenleven heb ik destijds besloten om geen 40 uur, maar 24 uur per week te gaan werken. Momenteel kunnen ze in de gezondheidszorg wel extra handen gebruiken.
Voor mij is dat een prima oplossing. Een groot aantal collega artiesten staan met de rug tegen de muur. Dat wordt voor hen een hele zware tijd.
Laten we met z’n allen hopen dat deze ellende snel voorbij zal gaan’, aldus Nick.
De single ‘Je kunt het nooit meer overdoen’ is verkrijgbaar vanaf 25 maart 2020 en legaal te downloaden via de bekende platforms.
De clip zal ter promotie van de single te zien zijn bij de bekende clipzenders en op Youtube.

Dank aan: Score Promotions