Deprecated: strpos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/creagency/domains/luckyjoemagazine.nl/public_html/wp-content/themes/Extra/includes/core.php on line 829

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/creagency/domains/luckyjoemagazine.nl/public_html/wp-content/themes/Extra/includes/core.php on line 840

Selecteer Pagina

Noordeligt – Mijn Dorp (ft. Bosch Beats)

Noordeligt – Mijn Dorp (ft. Bosch Beats)
Advertentie

Voor dit nummer heb ik mij laten inspireren door mijn eigen dorp. Als jongen, die altijd al in een dorp heeft gewoond, schep je daar ook een band mee en ik denk met mij vele dorpelingen. Het is niet zo dat ik nooit meer wegga, want wie weet wat het leven brengt. Maar mijn dorp (Makkum) zal altijd een speciaal plekje hebben.Het is geschreven vanuit het gevoel van thuiskomen. Het maakt niet uit waar ik kom of waar ik heen ga, mijn echte thuis is mijn dorp.

Toen Huub Bosch (Bosch Beats”) met de beat voor dit project kwam, kreeg ik direct een warm gevoel. Zo ben ik gaan schrijven over iets wat mij een warm en goed gevoel geeft. Een veilige omgeving waar je alles en iedereen kent en altijd wel iets te doen is.

De teksten vlogen op papier en we wisten al snel dat we deze nog deze Lente moeten releasen! Dit bracht wel de plannen van de EP een beetje in de war. Maar de EP komt daarom in het najaar. Het is eerst tijd voor een vrolijk en gemoedelijk nummer!

Met dank aan: Annerike van de Straat

 

 

Lucky Joe

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *