Selecteer Pagina

Nynke mc Yard – Niet langer alleen

Nynke mc Yard – Niet langer alleen
Advertentie

Ieder van ons kent dat moment waar je het even niet ziet zitten, dat niemand je lijkt te begrijpen en dat je liever in je eigen wereldje de boel, de boel laat. Toch is het niet altijd dat wat het beter maakt.

Nynke bezingt in haar gloednieuwe single dan ook dat je jezelf juist niet langer moet proberen te verbergen in eenzaamheid maar dat je juist door je over te geven aan je gevoel, je samen met de mensen om je heen, je er sterker uit kan komen. Liefde, vriendschap en vertrouwen zijn (hoe moeilijk soms ook) belangrijke dingen die er voor kunnen zorgen dat je jezelf weer positief deze wereld in kan lanceren. Verberg je dus niet langer in eenzaamheid, droog je tranen, geniet van het leven en de liefde om je heen.. Maar bovenal.. Voel je niet langer alleen!

Nynke is iemand die nuchter naar het leven kijkt en geniet van de kleine dingen. Dit laat ze ook nu weer in haar muziek terugkomen. In de JOLEY Audio Studio’s uit het Friese Nijland is deze Nederlandse plaat die een mooie boodschap draagt, met een aantal live artiesten tot stand gekomen. 

Met dank aan: Joley