Selecteer Pagina

Omdat je thuis Band – “Samen staan we sterk”.

Omdat je thuis Band – “Samen staan we sterk”.
Advertentie

In deze nieuwe moeilijke tijd voor iedereen heeft een groep muzikanten zich samen sterk gemaakt om een nummer te schrijven en op te nemen voor iedereen.
Gewoon, voor iedereen die thuis zit, het nieuws afwacht en volgt. Voor iedereen die in een soort van overlevingsmodus boodschappen gaat doen om zichzelf en zijn naasten verzorgen.
Voor iedereen die niet naar school kan, niet mag werken, niet kan uitgaan. Voor iedereen die elkaar helpt. Voor iedereen die geholpen wordt.
Niet wetend wat de toekomst gaat brengen, niet wetend wat morgen weer noodzakelijk als nieuwe regels opgelegd wordt.
Juist die iedereen, willen deze muzikanten een hart onder de riem steken, een beetje steun geven en een saamhorigheidsgevoel geven, wat juist nu zo belangrijk is.

Deze groep bevriende muzikanten hebben ieder bij zichzelf thuis, de instrumenten opgepakt en de zangpartijen opgenomen en het nummer geproduceerd.
Het is een uniek project geworden waarbij ieder zijn eigen gevoel in het nummer heeft gebracht. Elke inbreng was anders maar viel als een magische muzikale puzzel in elkaar.
De puurheid staat voor onlosmakelijke verbondenheid in dit nummer, “Samen staan we sterk”.
Natuurlijk mag de videoclip niet ontbreken waar deelnemers zichzelf gefilmd hebben, waardoor het samenwerken op afstand op sfeervolle manier in beeld gebracht wordt.
Dit nummer is voor iedereen door iedereen. SAMEN STAAN WE STERK Omdat je thuis Band
Dank aan: Artiesten Promotie – Jeanette de Wit

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *