Selecteer Pagina

Patrick Wind – Een heerlijke vrouw

Patrick Wind – Een heerlijke vrouw
Advertentie

‘Na 12 jaar geleden “Ik mis je nu al dagen, en“ Ik wil leven met jou” te hebben opgenomen is het nu tijd voor heel wat nieuws’, aldus Patrick Wind uit Musselkanaal. 

‘Afgelopen januari heb ik Martin Sterken eens opgebeld om te gaan informeren naar een nieuw nummer voor mij en dat werd al snel omgezet in een afspraak. Nadat ik was afgereisd naar zijn studio, had Martin, naar mijn mening, een mooi nummer voor mij. Dat nummer hebben wij uitgewerkt en zo is de single “Een heerlijke vrouw” tot stand gekomen.
Samen met de bijbehorende clip, waarin mijn goede vriendin en oud collega Anita Simileer meespeelt, denk ik dat er een mooi resultaat is gerealiseerd waarin veel mensen zich kunnen herkennen. Het zingt lekker mee en blijft hangen!’.

Om het geheugen nog even op te frissen, wie is Patrick Wind ook alweer;
Patrick Wind is geboren en getogen in Zuidoost Groningen, raakte al op jonge leeftijd verstrikt in de wereld van muziek. Op zijn vierde stond hij al te zingen in het buurthuis, waar zijn liefde voor het podium en de klanken van zijn stem begonnen te bloeien. Muziek was niet zomaar een hobby, maar een onmisbaar deel van zijn jeugd. Terwijl andere kinderen met speelgoed speelden, zong hij de sterren van de hemel en ontdekte de kracht van melodieën. Zijn passie groeide uit tot optredens door heel Nederland tijdens zijn tienerjaren. 

Nu, op 34-jarige leeftijd, staat hij klaar voor een sprankelende comeback. Met zijn nieuwe nummer “Een heerlijke vrouw”, geschreven en geproduceerd door Martin Sterken, wil hij de magie van zijn jeugdige zangkunsten opnieuw laten opleven. 

Met dank aan: Willem de Bie