Selecteer Pagina

Paul de Laat vraagt zich af: “Meer of minder” (feesten)?

Paul de Laat vraagt zich af: “Meer of minder” (feesten)?
Advertentie

“Een heel vette commerciële feest-house plaat die draait om de kreet; “Meer of minder” in een feestelijke ambiance waarin de zanger vraagt of we meer willen feesten en meer confetti willen!”
De Brabantse feestartiest Paul de Laat kwam in aanloop naar carnaval in november 2018 al uit met zijn heerlijke feestversie van het populaire nummer “Bella Ciao” omgetoverd tot zijn versie van “Bladje bier”!
Dit was een voorproefje op zijn nieuwe feestknaller voor 2019 die nu groot wordt gelanceerd! Een fantastische Après-ski knaller met een heel hoog meezing gehalte. Het nummer draait om de kreet; “Meer of minder” maar dan in een feestelijke ambiance waarin de zanger vraagt of we meer willen feesten en meer confetti willen! Het gloednieuwe nummer is geschreven en geproduceerd door multi-producer André Kooiman die alle singles maakte van de goedlachse zanger uit Oosterhout. Het nummer heeft een vette en commerciële feest house beat die het heel goed doet bij de feestneuzen en party dj’s. De single is vanaf eind januari 2019 in alle grote download en streaming portals verkrijgbaar via het label AKMP en zal worden gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Ook zal dan de fantastisch gemaakte videoclip te zien via YouTube en op diverse tv stations. Met de single “Meer of minder” heeft Paul de Laat een geweldige feestplaat met dito videoclip afgeleverd die niet zomaar uit je hoofd zal verdwijnen!
Bron: AKMP/ www.pauldelaat.nl