Selecteer Pagina

Paul de Laat – Meer of minder

Paul de Laat – Meer of minder
Advertentie

“Een heel vette commerciële feest-house plaat die draait om de kreet; “Meer of minder” in een feestelijke ambiance waarin de zanger vraagt of we meer willen feesten en meer confetti willen!”

De Brabantse feestartiest Paul de Laat is elk jaar van de partij rond de feestperiode met zijn feestknallers. Door de onverwachte aardverschuiving in de politiek waar Geert Wilders plots de grootste partij werd, is de feestknaller “Meer of minder” opeens heel actueel en hot! Een fantastische après-ski knaller met een heel hoog meezing gehalte die draait om de kreet; “Meer of minder” die Wilders destijds veel stof deed oplaaien, maar dan in een feestelijke ambiance waarin de zanger vraagt of we meer willen feesten en meer confetti willen!

Het nummer is geschreven en geproduceerd door producer André Kooiman die alle singles maakte van de gezellige zanger uit Oosterhout. Het nummer heeft een vette en commerciële feest house beat wat heel goed wordt ontvangen door de feestliefhebbers en party dj’s.

De single is te vinden in alle download en streaming portals via het label AKMP en zal worden gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Ook is de fantastisch gemaakte animatie videoclip te zien via Youtube en op diverse tv stations.

Met de single “Meer of minder” zorgt Paul de Laat zelf voor een aardverschuiving met een geweldige feestplaat en dito videoclip die je na 1x horen al meezingt!