Selecteer Pagina

Paul de Laat – Tennisballen lied

Paul de Laat – Tennisballen lied
Advertentie

Een oude piratenhit uit de tijd dat pikante liedjes helemaal heet waren, compleet verbouwd tot een enorme dikke feesthit!

Feestartiest Paul de Laat uit Made (NB) heeft al heel wat ludieke feestnummers op zijn naam staan. Zoals ieder jaar voor carnaval lanceert hij een nieuwe feestkraker dit keer met de titel; het “Tennisballen lied”.

Het nummer is een oude piratenhit uit de tijd dat pikante liedjes helemaal heet waren. Het nummer is compleet verbouwd door top-producer André Kooiman tot een enorm dik feestnummer met een vette commerciële feestbeat. In de videoclip gaat het alter-ego van Paul de Laat helemaal los met een flamboyante tennis lerares wat weer tot heerlijke hilarische taferelen leid.

De single is vanaf eind december in alle download en streaming portals te vinden via het label AKMP en wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Ook is de ludieke videoclip vanaf dan te zien via Youtube en op diverse tv kanalen.

Met zijn single het “Tennisballen lied” heeft Paul de Laat een absolute carnavalskraker voor 2024 afgeleverd, die mede door de in het oog springende videoclip best wel eens hoge ogen kan gaan gooien!

Met dank aan: PLUGplugging