Selecteer Pagina

Pekelder duo Ronald & Aïsha scheiden na 5 jaar hun muzikale weg.

Pekelder duo Ronald & Aïsha scheiden na 5 jaar hun muzikale weg.
Advertentie

Het Pekelder duo Ronald & Aïsha scheiden letterlijk na 5 jaar hun weg.
Dit alles heeft te maken met het feit dat Aïsha met haar ouders gaat verhuizen naar het buitenland , en ze zullen beide solo hun muzikale weg verder gaan vervolgen.
Alle optredens zullen in Nederland, Duitsland en België na overleg worden overgenomen door Ronald en op verzoek zijn 11 jarige dochter Marissa.
Het repertoire zal hetzelfde blijven en nog wat uitgebreid worden in de nabije toekomst.
Het duo Ronald & Aïsha (toen 11 jaar oud) zijn 5 jaar geleden samen gaan optreden na een singlepresentatie van de toen nog solo zingende Ronald van der Woude.
Deze combinatie kwam in een muzikale stroomversnelling na de lancering van een eigen geschreven singel met de titel ‘7 Lange maanden’ waarop in vijf jaar en vele optredens
nog 8 singels werden geschreven en uitgebracht. De laatste werd uitgebracht op 5 oktober 2019 getiteld ‘Keep it Country en werd gepresenteerd in een overvol cafe in Oude Pekela , met tal van gastartiesten.
Het waren drukke jaren met vele optredens in cafés , feesttenten , huiskamers , buitenpodia, theaters, bootreizen, Elvis avonden, verzorgingstehuizen,
vele eigen georganiseerde feesten met medewerking van vele bekende artiesten waaronder Koos Alberts , Bouke Scholten , Martin Sterken enz. enz. , maar helaas komt daar vanaf december 2019 een einde aan.
Ronald: “Het was een geweldige tijd samen, met onze vaste geluidsman Eric het hele land door tot diep in de nacht, en af en toe België en Duitsland bezoeken voor diverse optredens.
Altijd samen veel lol en plezier gehad , erg druk af en toe maar het was het allemaal waard. Maar soms moeten er keuzes gemaakt worden in het leven.
Ik wil alle fans en vrienden bedanken voor de positieve en lieve reacties de afgelopen jaren, maar we zullen solo ons best blijven doen om het publiek te blijven vermaken op onze eigen manier.”
Aïsha: “Het was altijd supergezellig , veel onderweg, altijd warme reacties van het publiek gehad. Veel leuke dingen meegemaakt en op de meest bizarre plekken gestaan.
Ook ons optreden tijdens de Koos Alberts Awards in 2016 herinner ik me nog goed, Ik had s ’morgens keelpijn en Ronald stond om 8 uur in paniek met honing en allerlei middeltjes bij onze voordeur.
Koos zei nog (Of jullie nu winnen of niet jullie staan bij mij in de show wat er ook gebeurd) dus dit moest doorgaan haha.
Daarna is hij nog naar Pekela gekomen om samen met ons onze nieuwe singel ‘Eenzaamheid’ te zingen.
Ook ik wil alle fans en volgers bedanken voor de steun in al die jaren, en komen we elkaar vast weer tegen ergens bij een optreden.”