Selecteer Pagina

Perry Zuidam – Naar de caravan

Perry Zuidam – Naar de caravan
Advertentie

In een tijd waarin Nostalgie en het terug keren naar de basis hoogtij vieren heeft Perry Zuidam met zijn laatste singles bewezen dat dit ook het geval is in de muziek.
Met succesvolle singles als Jij kunt niet altijd 16 zijn, Zwoele Zotte Zomer en Toffe Jongens bewijst Perry dat Nostalgische liedjes het goed doen.
Daarom neemt Perry ons deze zomer mee naar een oer Hollandse traditie van vakantie vieren namelijk op de Camping.
Perry zingt hier vol passie over aangezien hij al vanaf zijn geboorte ook een echte kampeerliefhebber is.
In een tijd waarin er weer volop gekampeerd word, de campings weer vol lopen met jonge gezinnen en de ouderen nog steeds van hun plekkie genieten
neemt Perry ons in muziek en beeldmateriaal mee naar zijn stekkie op de Camping. Naar de caravan is een vrolijke zomerse plaat met een heerlijk dixieland geluid.
De coupletten tekenen het campinggevoel op terwijl het refrein een hoog meezinggehalte heeft. De tekst is geschreven door Bob van Vliet en Perry Zuidam en het Arrangement is van Aad Klaris.
Laurens van Wessel heeft in samenwerking met diverse muzikanten het arrangement uitgewerkt tot echte dixieland en een vrolijk makende sound.
Perry Zuidam bewijst dat hij met een net andere inslag van de alledaagse muziek toch een gat in de markt heeft gevonden en daarmee inmiddels zowel jong als ouder publiek aanspreekt.
De Single “Naar de Camping” is uitgebracht  op het label van VNC Music.

Dank aan Score Promotions