Selecteer Pagina

Pete d Moore – “ Een ziekte met een naam”

Pete d Moore  – “ Een ziekte met een naam”
Advertentie

“Een ziekte met een naam” is een mooi en emotioneel nummer over mensen met dementie.
Pete d Moore komt met dit nummer om het verdriet misschien iets lichter te maken en een lach te brengen, denkend aan de mooie herinneringen.
De ziekte Alzheimer is de meest voorkomende vorm van dementie. Maar liefst 70% van alle mensen met dementie heeft Alzheimer.
Iemand met Alzheimer krijgt problemen met het geheugen.
Naarmate de ziekte erger wordt, krijgen deze mensen steeds meer moeite met dagelijkse vaardigheden en herkennen zij familie,
en nog erger, eigen kinderen niet meer. Pete D Moore heeft over dit onderwerp een gevoelig en pakkend nummer geschreven.
“Een Ziekte Met Een Naam” is zijn eerste Nederlandstalige single en is op de bekende platformen te beluisteren en te downloaden.

Alle opbrengsten die hier uit voortkomen gaan naar het Alzheimer Fonds.
Dus hoe vaker deze single gestreamd word hoe meer er naar dit goede doel gaat.
Peter van der Meer ook bekend als Pete d Moore is geboren in Den Haag en zijn eerste stappen in de showbizz was bij de:
Playback show van Hennie Huisman in 1983 als Michael Jackson. Natuurlijk heeft hij heel veel gedaan in de jaren die erna kwamen.
Pete d Moore had in de jaren 90 in Duitsland een single uit ” Music takes you higher ” en in Nederland de single ” Brand New Day.”
In 2018 kwamen ” Disco inferno VS Rap” ” it’s a Bootie Call “in Nederland uit. Dus deze Hagenees heeft al veel betekent in de muziekwereld.

Dank aan All 4You Promotie