Selecteer Pagina

Peter Borkes & Henry’s Feesjuh – ‘Hou Me Nog Een Keertje Vast

Peter Borkes & Henry’s Feesjuh – ‘Hou Me Nog Een Keertje Vast
Advertentie

Peter Borkes is een naast een geweldige zanger ook een echte muzikant.
In 1999 was hij finalist bij de Soundmixshow met zijn vertolking van Elton Johns ‘Candle In The Wind’.
Vele jaren was hij drummer en zanger bij het orkest KalibeR. In 2014 nam hij afscheid van het orkest om een solocarrière te beginnen.
Als soloartiest heeft hij jaren lang Mallorca en Oostenrijk plat mogen zingen.
Peter richt zich dan ook vooral op het Duitse en Nederlandse repertoire, wat altijd een hoog feestgehalte bevat. Peter gaat vol gas!
DJ Henry is bekend van onder andere de superhit “Goeiemoggel” en was in vele TV programma’s te zien zoals RTL Boulevard, SBS Shownieuws, Live & Cooking en het Tros Muziekfeest Op Het Plein.
Onlangs wist hij samen met zijn levenspartner Judith Peters een enorme hit te scoren met ‘Ja Ik Weet Ik Word Wat Ouder’. Met DJ Henry’s Feesjuh scoorde hij vele party klassiekers en flinke airplayhits met o.a.
“Ik Ben Onderweg” (met Judith Peters), “Mag Ik Jou Iets Vragen” (met Moskito Claus & DJ Geert) en “Jij Bent Mijn Zonneschijn” (met Dennis Jones).
Momenteel werkt DJ Henry’s Feesjuh druk aan een nieuwe single met Het Feestteam, welke in mei 2019 het levenslicht zal zien.
Peter Borkes en DJ Henry hebben nu hun krachten gebundeld voor ‘Hou Me Nog Een Keertje Vast’ waarmee ze een gewéldige party-knaller neergezet hebben.
Bekijk hier de YouTube clip van Peter Borkes & Henry’s Feesjuh ‘Hou Me Nog Een Keertje Vast

Dank aan Casper Janssen