Selecteer Pagina

Peter Plotseling – Boeren Klompen Dans (Apresski feestmix)

Peter Plotseling – Boeren Klompen Dans (Apresski feestmix)
Advertentie

De PARTY REMIX van deze vet klinkende accordeon plaat met veel ambiance en een mega-meedeinend feest tempo; de Boeren Klompen Dans!

Zanger Peter Plotseling uit het muzikale zuiden van Nederland bracht al een keur van succesvolle feestsingles uit die veelvuldig worden gedraaid op de nationale en regionale radiozenders. Met zijn laatste hits; De Lederhosen polka, Verstappen Kampioen en He Ba Ba Riba scoorde hij flink op Spotify en Youtube. Optredens op het Mega Piratenfeest, promsconcerten, attractieparken en vele feesttenten onderschrijven het succes van deze ras entertainer. Zijn nieuwste hit heet “Boeren Klompen Dans” en is een heerlijke accordeon plaat met veel ambiance en een mega-meedeinend feest tempo! De plaat is gemaakt door producer Andre Kooiman uit Brabant, die al dikke hits in dit genre produceerde en ook de recente platen van Peter Plotseling produceerde samen met Johan Keijers. De remix van deze heerlijke plaat is gemaakt door Dj Dutchbird.

De single “Boeren Klompen Dans” is vanaf Oktober 2023 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label Music Group. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.

Met deze heerlijke feest polka heeft Peter Plotseling een enorme potentiële feestknaller te pakken die in menig café en feesttent zal worden gedraaid met de feest maanden; November, December, de Apres Ski perioden en de elfde van de elfde in het vooruitzicht!