Selecteer Pagina

Raymon Hermans – Diamant

Raymon Hermans – Diamant
Advertentie

Raymon Hermans brengt zijn nieuwe single ‘Diamant’ uit. Na een periode van muzikale stilte is hij weer helemaal terug!

Raymon: “Het afgelopen jaar was muzikaal gezien even stil. Toen de wereld plotsklaps veranderde was ik het zelf ook even kwijt. Nieuwe muziek die ik wilde releasen paste niet in de tijdsgeest en heel eerlijk, mijn motivatie werd ook flink onderuit gehaald.

Ik heb bewust geen nieuwe muziek uitgebracht tot ik mezelf weer gevonden had, mijn mindset op het goede niveau was en ik weer zin had om te schrijven en te produceren.

En dat is gelukt. Ik heb opnieuw ontdekt wat voor muziek ik wil maken en daarvan is ‘Diamant’ het eerste resultaat. Ik spreek en zie veel mensen wie ook in zo’n rollercoaster van emoties hebben gezeten, niet lekker
in hun vel zitten, een lage eigenwaarde hebben en vaak zich laten meeslepen in de waan van de dag.
Eigenlijk is dat nergens voor nodig, een beetje bewustwording van jezelf is al genoeg. Ik vind dat iedereen
een Diamant is, ieder op z’n eigen manier. De ene nog ruw en de ander al helemaal geslepen, maar dat is het
mooie van het leven.”

‘Diamant’ is een echte feel good track, dansbaar en bevat een vernieuwende sound. 2021 staat voor Raymon
in het teken van nieuwe muziek en (hopelijk) later dit jaar weer shows.

Met dank aan: Casper Janssen