Selecteer pagina

Raymon Hermans – Voel je wat ik voel

Raymon Hermans – Voel je wat ik voel
Advertentie

RAYMON HERMANS lanceert op vrijdag 6 augustus zijn nieuwe single ”Voel Je Wat Ik Voel”!.
Na zijn comeback met de single ‘Diamant’ komt hij met een zomernummer met Spaanse invloeden.

Raymon: “Het is fantastisch om weer de passie te voelen voor de muziek. Ik ben de laatste tijd veel bezig geweest met het maken van muziek met nieuwe invloeden. Als dat dan bij mijn vorige single ‘Diamant’ ook
nog eens beloond wordt met hoge hitnoteringen, maakt dat het helemaal compleet.”

‘Voel Je Wat Ik Voel’ heb ik samen geschreven met Quincy Wilson, een jonge songwriter wie ik ontmoet heb afgelopen jaar. Er was meteen een klik en we zijn samen de studio ingedoken om onze krachten te bundelen. En het resultaat: een heerlijke zomertrack. ‘Voel Je Wat Ik Voel’ bevat volgens ons alle ingrediënten voor een perfecte zomerplaat. Goede beats, lekkere accordeon, Spaanse lyrics en een zonnige sound. Kortom hier ga
je zeker op dansen deze zomer.”

Verder is Raymon een nieuwe samenwerking aangegaan met Code 16 met wie hij zijn muzikale livecarrière verder gaat ontwikkelen. 

Met dank aan: Casper Janssen

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *