Selecteer pagina

René Becker – Gappie

René Becker – Gappie
Advertentie

René Becker komt met zijn nieuwste singel ‘Gappie’ op hét juiste moment. In tijden dat veel mensen onzeker zijn over de toekomst heb je iemand nodig met wie je jouw gevoel kunt delen.

Iedereen kent wel een ‘Gappie’ (vriend) die ook niet perfect is, maar er altijd voor jou is. Het delen van geluk en verdriet is de basis voor een eeuwigdurende vriendschap. Sla een arm om elkaars nek en proost op deze vriendschap. De tekst van deze muzikale boodschap heeft René grotendeels zelf geschreven en is redelijk autobiografisch te noemen. Bij het schrijven van dit feestnummer is René geïnspireerd door oud-songfestivalwinnares Nicole. In de Mastersound Studio is het idee tot een geheel uptempo feestuitvoering geproduceerd met medewerking van Niels Lingbeek en Eveline van Wijk (backing vocals).

In de aanloop naar het ‘Oranjegevoel’ (WK voetbal), Carnaval en vele gezellige (tent) feesten mag ‘Gappie’ niet ontbreken op ieders favoriete playlist. Met deze sportieve zanger van o.a. ‘Als een Komeet’ wordt ieder feest onvergetelijk!

Met dank aan: Score Promotions

Over de auteur