Selecteer Pagina

Ri-Style – Ja, ik wil

Ri-Style – Ja, ik wil
Advertentie

“Ja, ik wil!”, zo heet het nieuwe Nederlandstalige nummer van Ri-Style.

Zoals de titel al doet vermoeden heeft zijn nieuwe track een echt trouwthema in zich. Ri-Style (Richard Sprokkereef), zelf naast zanger óók trouwambtenaar, merkte dat er eigenlijk geen eigentijds Nederlandstalig feel good nummer was met dit thema.

Ja, ik wil! is een super vrolijk en opzwepend nummer dat alle ingrediënten in zich heeft wat een up-tempo nummer met dit thema moet hebben. Het is daarmee de derde release van Ri-Style die ook voor deze single samen werkte met componist Ton Snijders. Snijders is één van de mensen achter o.a. Frank Boeijen en Stef Bos. Beide mannen kennen elkaar uit de muziekwereld en besloten ongeveer een jaar geleden een samenwerking aan te gaan.

Nadat diverse mensen uit het vak het nummer hoorde en er ook een echt kerstnummer in zagen werd besloten om ook een Engelstalige kerst versie te produceren: “Christmas time”.
Zowel de Nederlandse versie “Ja, ik wil!” als de Engelstalige kerst versie Christmas time verschijnen op 12 november van dit jaar en zullen op het debuutalbum van Ri-Style komen te staan dat naar verwachting in het voorjaar van 2022 al verschijnen.

Met dank aan: Ilske Helleman