Selecteer Pagina

Riezz – De gevoelens

Riezz – De gevoelens
Advertentie

Riezz komt met een nieuwe single

Na lange tijd, voor door de coronamaatregelen waardoor ook voor Riezz alles stil lag, begint Riezz met frisse zin weer te werken aan zijn muziek.
Er waren na ”De Mondscheinsonate”, ”Een zee van liefde” en ”Jij moet een engel zijn” een paar opties voor nieuwe singles, maar Riezz heeft in samenspraak met zijn fans gekozen om eerst een track van zijn laatste cd ”Zonder masker” als single uit te brengen waarvan de tekst gaat over het thema dat de meesten van ons wel eens hebben meegemaakt.

Het nummer ”De gevoelens” gaat over een duistere tijd in een leven waar en liefde niet zomaar vanzelfsprekend mooi is, waar je met alle macht vanaf moet zien te komen. Maar zoals het meestal gaat blijven de foute gevoelens heel lang sterker dan de realiteit en houd je vast aan een illusie.
Gelukkig komt voor iedereen op den duur eindelijk het moment en de kracht om de boel af te sluiten en te stoppen met dromen. Ook al blijft het beeld van het verlangen nog lang door je hoofd spoken. Het wordt weer tijd om die gevoelens te doorbreken en weer vrij te gaan leven zonder de ballast van een verloren liefde.

Kortom wederom een ballade zoals we van Riezz gewent zijn. Gevoelig, voor iedereen herkenbaar en met het hese keelgeluid dat je direct herkend als zijn stem zit het ook met dit nummer wel weer goed.

De gevoelens zijn uitgedroomd. De scherven zijn weggegooid en Riezz danst weer!