Deprecated: strpos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/creagency/domains/luckyjoemagazine.nl/public_html/wp-content/themes/Extra/includes/core.php on line 829

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/creagency/domains/luckyjoemagazine.nl/public_html/wp-content/themes/Extra/includes/core.php on line 840

Selecteer Pagina

Rita Young & Sylvia Smit – Rocking Billy

Rita Young & Sylvia Smit – Rocking Billy
Advertentie

Rocking Billy is van oorsprong een Zweeds liedje, maar velen kennen het nummer ook van Ria Valk die dit al eerder heeft uitgebracht in het Nederlands.

Nu wordt dit nummer, ook in het Nederlands, als duet uitgebracht door Rita Young en Sylvia Smit. De twee zangeressen kennen elkaar al een aantal jaren. Zij zijn niet alleen collega zangeressen maar ook bevriend met elkaar. Rita, die haar 60-jarige artiestenjubileum viert dit jaar en vroeger haar carrière begon met dit nummer Rocking Billy, brengt naast haar optredens, muzikale shows met diverse artiesten in Vlaardingen waar Sylvia ook al vaak heeft opgetreden. Het kon dus ook niet uitblijven om nu samen, naast hun eigen succesvolle carrières, een nummer op te nemen en uit te brengen. Sylvia Smit en haar man Harry Hoogenberg hebben hun eigen label en studio Disclosure Music Productions waar dit nummer is opgenomen en ook uitbrengen.

De bijbehorende videoclip van het nummer Rocking Billy is op de locatie Ribhouse Texas Woudenberg in Woudenberg verzorgd door Cameraman Ron Schmid, ook wel bekend van o.a. het tv-programma “Ik geloof in mij”.

Lucky Joe

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *