Selecteer Pagina

Robin Alberts – We mogen weer

Robin Alberts – We mogen weer
Advertentie

We mogen weer en dat heeft Robin Alberts er toe aangezet om een single uit te brengen met dezelfde titel. Het is de 8e single die van deze ras entertainer is verschenen en het is een geweldige aanvulling op de speellijsten van de radiostations in Nederland en Vlaanderen.
Het virus entertainen zat er vroeg in bij Robin. Als kleine jongen was Robin Alberts al erg dol op zingen en dansen. Toen Guus Meeuwis net kwam met de  hits ”Per spoor” en ”Het is een nacht” probeerde Robin dat al mee te zingen en er een dansje bij te verzinnen. Toen Robin 6 was, was dat nog steeds zo, en dat deed zijn ouders besluiten om Robin op de muziekschool te doen. Robin is daar toentertijd begonnen in een koor, kreeg hij zangles en leerde hij noten lezen.
Met dat koor deden zij vele optredens en speelden zij verschillende musicals. Nu, ongeveer 15 jaar later zingt Robin daar nog steeds, als lage bas, en versterkt hij een jongenskoor en een gemengd jongerenkoor, wat hij nog altijd met heel veel plezier doet.
Nu jaren later presenteert Robin Alberts  “We mogen weer” zijn 8e single. Dit keer geen eigen maar een hit van GG Anderson in een Nederlands jasje.

Met dank aan: Geert Hakze