Selecteer pagina

Rocky Pauw – Besame Mucho

Rocky Pauw – Besame Mucho
Advertentie

Rocky Pauw is één van de artiesten die al meer dan tien jaar samenwerkt met producer Frank Verkooyen. De uit Vianen afkomstige entertainer is van mening dat je meer bereikt met een vast team dan dat je constant overstapt naar andere studio’s. Vanwege de pandemie had hij een pas op de plaats genomen van twee jaar. Omdat de vooruitzichten weer positief gestemd zijn struinde hij internet af om ideeën te verzamelen voor een nieuwe single die qua stijl af moest wijken van z’n voorgangers.

Rocky wil zich meer gaan storten op gezellige feestmuziek. Nadat hij het wereldberoemde nummer ‘Besame Mucho’ tegenkwam, werd hij meteen enthousiast. Hij deelde dit met Frank die er vervolgens in The Boom! Music Studio een mooie productie van heeft weten te maken. Vooral het accordeonnetje, ingespeeld door Daniël Metz klinkt leuk en zorgt voor gezelligheid.  Hij hoopt dan ook dat z’n agenda de komende maanden goed gevuld wordt, zodat hij z’n fans weer kan verblijden met leuke optredens.

Rocky is achteraf blij dat hij de wijze woorden van z’n vader ‘je moet nooit op 1 paard wedden’ heeft opgevolgd. Naast zanger runt hij ook een goedlopend bedrijf in de infrastructuur. Hij plaatst led armaturen langs de weg en daardoor kon hij zich financieel bedruipen tijdens de crisis.

Met dank aan: ScorePromotions

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *