Selecteer Pagina

Rolectro & Riek – Dansdrank

Rolectro & Riek – Dansdrank
Advertentie

In 2002 is Pascal Rooijackers begonnen met draaien onder de naam Pascal Rolay. Samen met zijn goede vriend DJ Chaps is hij het duo Chaps & Rolay gestart. Vanaf het begin was het al een succes en kwam hun eerste plaat “Devils Fiction” uit, dit werd een hele grote hit in de hardstyle scene. Pascal was een talent en na het opsturen van zijn demo mocht hij draaien op het eerste DefQon 1 in 2003. Dit was het begin van zijn carrière en hij werd veel geboekt in clubs en op festivals.

Zijn liefde voor de “Jump music” werd steeds groter en hij besloot een overstap te maken. Ook dit werd een groot succes met optredens in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Engeland! Kort daarna begon hij zijn eigen label Dynamik Traxx waar hij diverse vinyl releases uitbracht. In België scoorde hij zijn eerste commerciële radio-hit, “La quador” was een cover van” Equador” van Sash! en was direct de dance-tune van de week bij “Top-Radio”.

De interesses van Pascal gingen steeds verder richting de hardere stijlen en toen is zijn alter ego “Rolectro” ontstaan. Deze naam is ontstaan uit de combi van Electro en Rolay. Later kwam hij in contact met Electro Swing, een relatief onbekende stijl in Nederland. De vrolijkheid van House gecombineerd met Jazz/Swing vond hij helemaal geweldig!

Zijn nieuwe single “Dansdrank” is een samenwerking met Riek. Pascal heeft het nummer zelf gecomponeerd en het is geschreven door Ricardo Pol. Het nummer is te beluisteren op alle streamingsdiensten waaronder Spotify en Apple Music.

Met dank aan: De Muziek Verspreider